Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonÆbleflæsk - opskrift - Madkogebogen
Æbleflæsk
Æbleflæsk
Æbleflæsk
Æbleflæsk

Æbleflæsk - opskrift

Til - personer

Ingredienser
- 600 g. svinebryst i skiver
- 1 kg æbler
- Salt og peber

Sådan gør du
- Kødskiverne brunes cirka 1 minut på hver side og drysses herefter med salt og peber.
- Sænk varmen til middel og steg flæskeskiverne til de bliver sprøde og gyldne. Vend jævnligt. Fedtet skal også hældes fra løbende (i en skål), da skiverne ellers ikke bliver sprøde.
- Skræl æblerne og skær dem i både.
- Flæskeskiverne tages af når de er færdige og æblebådene lægges på med det samme. Æblerne skal steges møre i fedtstoffet fra flæskeskiverne.
- Servér ved at lægge de møre æbler ved flæskeskiverne


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier