Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonCherrytomat, ricotta og pesto pasta - opskrift - Madkogebogen
Cherrytomat, ricotta og pesto pasta
Cherrytomat, ricotta og pesto pasta
Cherrytomat, ricotta og pesto pasta
Cherrytomat, ricotta og pesto pasta

Cherrytomat, ricotta og pesto pasta - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 2 spsk olivenolie
- 3 pressede fed hvidløg
- 1 tsk chili
- 800g cherrytomater
- 500g penne
- 200g hakket grønkål
- 4 spsk ricotta (hytteost)
- 4 spsk grøn pesto
- Evt. parmesan til servering

Sådan gør du
- Opvarm olien i en dyb pande.
- Tilføj hvidløg og lad stege i 2 min.
- Tilføj chili og cherrytomaterne. Lad det simre til saucen er blevet tyk. Mas gerne tomaterne ud under vejs.
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- I de sidste 2 minutter af pastaens kogetid, lægges det hakkede grønkål ned i det kogende vand til pastaen.
- Hæld vandet fra, og put pasta og grønkål ned i panden til tomaterne.
- Fordel blandingen på fire serveringstallerkener, læg en klat ricotta ost på hver, sprinkle med pesto og drys med parmesan.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier