Ingredienser
- 2 spsk olivenolie
- 3 pressede fed hvidløg
- 1 tsk chili
- 800g cherrytomater
- 500g penne
- 200g hakket grønkål
- 4 spsk ricotta (hytteost)
- 4 spsk grøn pesto
- Evt. parmesan til servering
Sådan gør du
- Opvarm olien i en dyb pande.
- Tilføj hvidløg og lad stege i 2 min.
- Tilføj chili og cherrytomaterne. Lad det simre til saucen er blevet tyk. Mas gerne tomaterne ud under vejs.
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- I de sidste 2 minutter af pastaens kogetid, lægges det hakkede grønkål ned i det kogende vand til pastaen.
- Hæld vandet fra, og put pasta og grønkål ned i panden til tomaterne.
- Fordel blandingen på fire serveringstallerkener, læg en klat ricotta ost på hver, sprinkle med pesto og drys med parmesan.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-