Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonÆggetortilla med feta - opskrift - Madkogebogen
Æggetortilla med feta
Æggetortilla med feta
Æggetortilla med feta
Æggetortilla med feta

Æggetortilla med feta - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 350 g. kartofler
- 1 løg
- 1 squash
- 200 g majs
- 6 æg
- 120 g. feta
- Olivenolie
- Paprika
- Salt og peber

Sådan gør du
- Hak løget og skræl kartoflerne. Skær herefter kartoflerne ud i små firkanter på cirka 1 cm. Riv squash på et rivejern.
- Find en gryde og sæt letsaltet vand i kog. Kog kartoflerne i 5 minutter. Hæld derefter vandet fra og læg kartoflerne til tørre på viskestykke.
- Find en stor, dyb pande og tilsæt olie. Svits løgene og hæld derefter revet squash og kartofler i retten. Svits i et par minutter.
- Slå de 6 æg ud i en skål og pisk æggeblommerne ud. Tilsæt salt og peber. Bland nu æggemassen i panden og rør rundt.
- Strø til sidt fetaosten ud over og lad det koge i 10 minutter.
- Hvis din ovn har en grillfunktion, så tænd ovnen på grill og sæt panden ind til den får en gylden overflade.
- Servér ved at strø lidt paprika ud over.

Tip: Retten kan spises både varm og kold.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier