Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonKalkun med parmaskinke - opskrift - Madkogebogen
Kalkun med parmaskinke
Kalkun med parmaskinke
Kalkun med parmaskinke
Kalkun med parmaskinke

Kalkun med parmaskinke - opskrift

Til 2 personer

Ingredienser
- 2 kalkunkoteletter (uden ben og uden skind)
- 4 skiver tyndt parmaskinke
- 4 salvieblade
- Mel
- Olivenolie
- Smør
- 1 citron
- Salt og peber

Sådan gør du
- Skær de to stykker kalkun over vandret, så du får 4 tyndere skiver. Læg husholdningsfilm over og bank stykkerne lidt fladere med en kagerulle.
- Læg et stykke parmaskinke på hver sammen med et salvieblad.
- Bland en smule mel med salt og peber. Drys lidt mel på begge sider af hver af de fire kalkunskiver.
- Find en pande og smelt 1 tsk. smør. Indstil til medium varme.
- Læg kalkunskiverne i panden med salvie og parmaskinke nedad. Steg i 1½ minut og vend skiverne. Giv dem 30 sekunder yderligere på den anden side - eller til de er gennemstegt.
- Servér med en skive citron.

Tip: Kan spises med en frisk salat.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier