Ingredienser
- 500 g hakket svinekød
- 2 tomater
- 1 fransk baguette, friskbagt
- 1 lille løg
- Olie
- Frisk rosmarin
- Hvidløg
- Græsk yoghurt
- Frisk mynte
- Salt og peber
Sådan gør du
- Pres 1 fed hvidløg og skær 2 tomater i skiver. Hak også frisk rosmarin, så der er nok til 1 tsk. og frisk mynte, så der er nok til 2 tsk. Finhak endelig 1 lille løg.
- Bland det hakkede svinekød med løg, hvidløg, 1 tsk. rosmarin, salt og peber i en skål.
- Lav fire bøffer af farsen.
- Find en pande (gerne med riller, hvis du har) og steg bøfferne i 7-8 minutter eller indtil de er gennemstegt og gyldne. Vend en gang undervejs.
- Skær baguette i fire stykker og del på midten. Læg bøfferne på brødet og et par skiver tomater ovenpå.
- Bland 4 tsk. græsk yoghurt med 2 tsk. finthakket mynte. Fordel blandingen ovenpå tomaterne i burgerne.
- Luk burgerne og servér
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-