Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSvinekødsburgere med rosmarin - opskrift - Madkogebogen
Svinekødsburgere med rosmarin
Svinekødsburgere med rosmarin
Svinekødsburgere med rosmarin
Svinekødsburgere med rosmarin

Svinekødsburgere med rosmarin - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 500 g hakket svinekød
- 2 tomater
- 1 fransk baguette, friskbagt
- 1 lille løg
- Olie
- Frisk rosmarin
- Hvidløg
- Græsk yoghurt
- Frisk mynte
- Salt og peber

Sådan gør du
- Pres 1 fed hvidløg og skær 2 tomater i skiver. Hak også frisk rosmarin, så der er nok til 1 tsk. og frisk mynte, så der er nok til 2 tsk. Finhak endelig 1 lille løg.
- Bland det hakkede svinekød med løg, hvidløg, 1 tsk. rosmarin, salt og peber i en skål.
- Lav fire bøffer af farsen.
- Find en pande (gerne med riller, hvis du har) og steg bøfferne i 7-8 minutter eller indtil de er gennemstegt og gyldne. Vend en gang undervejs.
- Skær baguette i fire stykker og del på midten. Læg bøfferne på brødet og et par skiver tomater ovenpå.
- Bland 4 tsk. græsk yoghurt med 2 tsk. finthakket mynte. Fordel blandingen ovenpå tomaterne i burgerne.
- Luk burgerne og servér



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier