Ingredienser
- 4 skiver toast
- 2 æg
- 2 spsk. sukker
- 2,5 dl. mælk
- ½ tsk. kardemomme
- ½ tsk. kanel
Sådan gør du
- Pisk 2 æg sammen med 2 spsk. sukker, 2,5 dl. mælk samt kardemomme og kanel, og hæld det i et fad.
- Læg toastbrødene ned i og lad dem blive gennemblødte.
- Steg nu toastbrødene på en pande i lidt smør på middel varme. De skal steges på begge sider til de er gyldenbrune.
- Server med f.eks. friske bær eller andet brunch-tilbehør.
Tip: kan også serveres med syltetøj.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-