Ingredienser
- 1 rød peberfrugt
- 1 orange peberfrugt
- 1 gul peberfrugt
- 2 tomater
- 2 fed hvidløg
- ½ løg
- Frisk timian
- Olivenolie
- Salt og peber
Sådan gør du
- Forvarm ovnen på grillfunktion ved mellem varme.
- Halvér peberfrugterne og fjern kernerne. Skær tomaterne over på midten. Skær også 1 løg i ringe og pres 2 fed hvidløg. Finhak frisk timian så der er nok til 2 spsk.
- Læg peberfrugterne på en bageplade med skallen opad og sæt i ovnen på grillfunktion i 10 minutter.
- Tag peberfrugterne ud og læg dem i en lukket frysepose i 10 minutter. Det gør skallen nem at tage af.
- Læg tomaterne på bagepladen med skallen opad og giv dem 5 minutter i ovnen på grillfunktion.
- Fjern nu skallen fra tomaterne og peberfrugterne. Tomaterne skal hakkes og peberfrugterne skæres i skiver.
- Find en stor pande og svits løgringene og hvidløg i olivenolie i 4-5 minutter. Tilsæt nu tomaterne og peberfrugterne og svits det hele under omrøring i 5 minutter. Krydr med 2 spsk. timian samt salt og peber.
- Servér i dybe tallerkener.
Tip: kan også spises koldt.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-