Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonOrecchiette med pesto, ærter og feta - opskrift - Madkogebogen
Orecchiette med pesto, ærter og feta
Orecchiette med pesto, ærter og feta
Orecchiette med pesto, ærter og feta
Orecchiette med pesto, ærter og feta

Orecchiette med pesto, ærter og feta - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 450 g. orecchiette (pastaskaller)
- Lidt olie til pastaen
- 4 ½ dl. ærter
- 1 håndful frisk dild og mynte
- 1 ½ dl smuldret feta
- salt og peber

Til pestoen: (for en hurtig version kan pestoen købes færdiglavet)
- 1 bundt frisk basilikum
- 1 dl frisk spinat
- 1 spsk ristede pinjekerne
- 1 fed hvidløg
- 2/3 dl jomfru olivenolie

Sådan gør du
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- Dræn herefter, og læg pastaen ud på et stykke bagepapir. Sprinkle lidt olivenolie over dem, så de ikke begynder at hænge sammen. Lad dem nedkøle helt.
- Sæt vand til at koge i en gryde, og kog ærterne i ca. 10 min. Lad efterfølgende ærterne nedkøle i koldt vand, og dræn herefter.
- Blend hvidløg, spinat, basilikum og pinjekerner grundigt. Tilføj løbende olie.
- Bland den færdige pesto med pastaen, ærter og dild og mynte. Drys afslutningsvist med feta.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier