Ingredienser
- 450 g. orecchiette (pastaskaller)
- Lidt olie til pastaen
- 4 ½ dl. ærter
- 1 håndful frisk dild og mynte
- 1 ½ dl smuldret feta
- salt og peber
Til pestoen: (for en hurtig version kan pestoen købes færdiglavet)
- 1 bundt frisk basilikum
- 1 dl frisk spinat
- 1 spsk ristede pinjekerne
- 1 fed hvidløg
- 2/3 dl jomfru olivenolie
Sådan gør du
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- Dræn herefter, og læg pastaen ud på et stykke bagepapir. Sprinkle lidt olivenolie over dem, så de ikke begynder at hænge sammen. Lad dem nedkøle helt.
- Sæt vand til at koge i en gryde, og kog ærterne i ca. 10 min. Lad efterfølgende ærterne nedkøle i koldt vand, og dræn herefter.
- Blend hvidløg, spinat, basilikum og pinjekerner grundigt. Tilføj løbende olie.
- Bland den færdige pesto med pastaen, ærter og dild og mynte. Drys afslutningsvist med feta.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-