Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonThailandsk kyllingesalat - opskrift - Madkogebogen
Thailandsk kyllingesalat
Thailandsk kyllingesalat
Thailandsk kyllingesalat
Thailandsk kyllingesalat

Thailandsk kyllingesalat - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 2 kyllingefilletter
- 4 ½ dl hakket kål (både hvid- og grønkål kan bruges)
- 1 stor gulerod
- 1 grøn papaya
- 1 bundt friske koriander (hakket)
- 1 dl hakkede peanuts
- ½ løg

Dressing:
- 2 fed hvidløg
- ½ tsk chili
- 2 spsk soja
- 2 spsk eddike
- 2 spsk sukker
- 1 spsk friskpresset lime
- 1 spsk olie
- ½ dl peanutbutter
- ½ dl vand
- ½ tsk fiskesovs

Sådan gør du
- Kog kyllingefilletterne i en stor gryde med vand under låg i 15-20 min.
- Når de er gennemkogte drænes vandet fra, og kyllingekødet afkøles.
- Med to gafler river du kødet i strimler.
- Hak kålet med fint.
- Riv guleroden og løget på et rivejern.
- Skær skindet af papayaen, fjern stenene og riv den på et rivejern.
- Hak de friske koriander groft.
- Bland alle grønsagerne og den revne kylling i en skål.
- Blend alle ingredienserne til dressingen, til konsistensen er helt ensartet.
- Bland salaten og dressingen sammen, og drys med de hakkede peanuts.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier