Ingredienser
- 100 g. usaltet smør
- 2/3 dl. flormelis
- 2/3 dl brun sukker
- ½ tsk vanilje
- 1 æg
- 3 ½ dl mel
- ½ tsk bagepulver
- ½ tsk salt
- 1 ½ dl. chokoladeknapper
- 2 grahamskiks (brækket i store stykker)
- 1 lille bar chokolade (efter eget valg)
- 4 skumfidusser (skåret i halve)
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 c.
- Brug en spatel til at røre smør, flormelis og brun sukker sammen i en skål.
- Rør æg og vanilje i.
- Tilføj mel, bagepulver og salt. Rør til dejen er ensartet.
- Vend chokoladeknapperne i dejen.
- Læg halvdelen af dejen i et smurt ildfast fad.
- Fordel de knuste grahamskiks, chokoladestykkerne og skumfiduserne over.
- Fordel det sidste af dejen ovenpå, og bag i ca. 15 min. Kanten skal være brunet, men den skal være snasket indeni.
- Er klar til servering efter 5 minutters afkøling.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-