Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonVegansk peanutbutter gryderet - opskrift - Madkogebogen
Vegansk peanutbutter gryderet
Vegansk peanutbutter gryderet
Vegansk peanutbutter gryderet
Vegansk peanutbutter gryderet

Vegansk peanutbutter gryderet - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 1 kartoffel (skrællet og skåret i mindre stykker)
- 1 løg (hakket)
- 2 fed hvidløg (presset)
- 1 ds. hakkede tomater
- 1 ds. kikærter (drænet)
- ½ tsk. timian
- 2-4 dl. vand
- 2 ½ dl. peanutbutter

Sådan gør du
- Svits løget ved medium varme til det er gennemstegt.
- Tilføj presset hvidløg.
- Tilføj hakkede tomater, peanutbutter og kikærter.
- Tilføj derefter timian og den udskårne kartoffel.
- Tilføj 2-4 dl. vand (afhængigt af hvor tyk du kan lide retten)
- Sæt låg på gryden, og kog ved medium varme i ca. 30 min.
- Suppen er færdig når kartoflen er mør.

Tip: Det kan tage et stykke tid for kartoflen at blive mør, så for at forkorte kogetiden kan du evt. opvarme kartoflen i mikroovnen 1-2 minutter inden du skærer den i stykker.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier