Ingredienser
- 500 g. hakket oksekød
- 1 rødløg (hakket)
- 1 håndfuld hakket frisk persille
- 2 fed presset hvidløg
- 100 g. feta (skåret i tern)
- Salt og peber
Tzatziki
- 2 ½ dl græsk yoghurt
- ½ agurk
- 2-3 fed pressede hvidløg
- Salt
- evt. Citron til servering
Sådan gør du
- Forvarm ovnen på 200 c.
- Bland persille, rødløg, hvidløg og fetatern i hakkekødet. Krydr med salt og peber.
- Form farsen til et brød
- Stil farsbrødet i et ildfast fad, og bag det i 40-50 min. (afhængigt af om det er et aflangt eller et mere buttet farsbrød).
Tzatziki
- Riv agurken i grove strimler på et rivejern, og læg dem mellem stykker af køkkenrulle og pres saften ud af dem.
- Bland yoghurt, agurk og 2-4 pressede fed hvidløg (afhængigt af hvor meget hvidløg du synes om) sammen. Tilsæt en smule salt.
- Sæt tzatziki i køleskab og lad retten køle før servering.
Tip: Det smager skønt med lidt friskpresset citronsaft både over farsbrødet og tzatzikien.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-