Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonKartoffelstykker med valnødspesto - opskrift - Madkogebogen
Kartoffelgnocchi med valnødspesto opskrift
Kartoffelgnocchi med valnødspesto opskrift
Kartoffelgnocchi med valnødspesto opskrift
Kartoffelgnocchi med valnødspesto opskrift

Kartoffelstykker med valnødspesto - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 500 g. melede kartofler
- 200 g. mel
- 60 g. parmesan
- 1 æg
- Salt og peber

Pesto:
- 1 bundt frisk persille
- 2 spsk. capers
- 2 fed hvidløg
- 150 ml. olivenolie
- 75 g. valnødder
- 50 g. parmesan

Sådan gør du
- Kog kartoflerne med skræl på i en gryde i 30-40 minutter afhængigt af størrelsen. Tag dem herefter op af vandet og lad dem herefter køle af.
- Bland alle ingredienserne til pestoen i en blender.
- Når kartoflerne er kølet af, kan du pille skrællen af. Pres dem herefter igennem en si og tilsæt 1 æg, 60 g. revet parmesan og melet lidt efter lidt. Krydr med salt og peber.
- Kartoffeldejen skal nu rulles ud og skæres i små stykker. Pres de små stykker med en gaffel, så de får riller.
- Bring en gryde med vand i kog og læg nu forsigtigt de små stykker ”kartoffelgnocchi” ned i og lad dem koge i 1-2 minutter. Det kan gøres over flere omgange.
- Server varm med pestoen ovenpå.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier