Ingredienser
- 200 g. instant polenta
- 20 g. smør
- 1 tsk. fennikelfrø
- Frisk persille
- 1 liter vand
- Olivenolie
- Salt og peber
Sådan gør du
- Hak frisk persille, så der er nok til 2 spsk.
- Hæld 1 liter vand i en gryde med salt og bring vandet i kog. Hæld polenta i lidt efter lidt under omrøring og varm ved mellemvarme i cirka 5 minutter.
- Sluk for kogeblusset og hæld nu 1 tsk. fennikelfrø, hakket persille og lidt peber i gryden og rør rundt.
- Find et ildfast fad og smør med olie. Hæld nu polentablandingen i og spred det ud, så det får en plan overflade. Lad det køle lidt af.
- Vend nu det ildfaste fad på hovedet så polentablandingen kommer ud og skær i skiver.
- Forvarm ovnen på grill og høj varme.
- Læg skiverne på en bradepande og sæt dem i ovnen. De er færdige når de er blevet lidt brunlige og ser sprøde ud.
- Servér varm som tilbehør.
Tip: Er rigtig godt til f.eks. fisk eller kød.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-