Ingredienser
- 500 g. pappardelle pasta
- 400 g. cherry-tomater
- 100 g. rucola
- 320 g. mozzarella
- Hvidløg
- Parmesan til servering
- Olivenolie
- Salt og peber
Tip: I stedet for rucola kan der anvendes 10 finthakkede mynteblade.
Sådan gør du
- Pres 1 fed hvidløg og skær cherrytomaterne i halve. Skær også mozzarella i terninger.
- Bring en gryde med letsaltet vand i kog og tilføj pasta. Kog efter anvisning på pakken.
- Find en pande og steg hvidløget i olivenolie. Tilføj de halve tomater med salt og peber. Steg i 2-3 minutter.
- Hæld vandet fra pastaen og bland i panden med tomaterne. Tilføj også rucolobladene og mozzarellaen. Rør godt rundt til salaten ruller sammen.
- Server med revet parmesan.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-