Ingredienser
- 80 g. bacon i tern
- 250 g. hakket oksekød
- 125 ml. hvidvin
- 450 g. tagliatelle
- 1 løg
- Hvidløg
- 1 gulerod
- 1 selleri
- Passata (tomatpure kan bruges)
- Frisk oregano
- 1 laurbærblad
- 1 oksekødsbouillon
- Olivenolie
- Parmesan til servering
- Salt og peber
Sådan gør du
- Hak 1 løg og 1 fed hvidløg. Skær også 1 gulerod og en selleristilk i små terninger. Grovhak frisk oregano, så der er nok til 1 spsk.
- Find en gryde og 4 spsk. olivenolie og bacontern. Steg i 3-4 minutter. Tilføj nu gulerødder, hvidløg, løg og selleri og kog i yderligere 5 min.
- Tilføj det hakkede oksekød og brun det i cirka 5 minutter, hvorefter 2 spsk. passata, hvidvin, 1 oksekødsbouillon, 225 ml. vand, 1 spsk. hakket oregano og 1 laurbærblad samt salt og peber. Lad det simre i 25-30 minutter under låg.
- Find i mellemtiden en ny gryde og sæt saltet vand i kog til pastaen. Hæld pastaen i og kog den efter anvisningen på pakken.
- Hæld pastaen i en si og fordel i tallerkenerne. Hæld lidt olivenolie over.
- Servér ved at hælde kødsaucen over og bland rundt. Drys med revet parmesan.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-