Ingredienser
- 80 g. bacon i tern
- 250 g. hakket oksekød
- 125 ml. hvidvin
- 450 g. tagliatelle
- 1 løg
- Hvidløg
- 1 gulerod
- 1 selleri
- Passata (tomatpure kan bruges)
- Frisk oregano
- 1 laurbærblad
- 1 oksekødsbouillon
- Olivenolie
- Parmesan til servering
- Salt og peber
Sådan gør du
- Hak 1 løg og 1 fed hvidløg. Skær også 1 gulerod og en selleristilk i små terninger. Grovhak frisk oregano, så der er nok til 1 spsk.
- Find en gryde og 4 spsk. olivenolie og bacontern. Steg i 3-4 minutter. Tilføj nu gulerødder, hvidløg, løg og selleri og kog i yderligere 5 min.
- Tilføj det hakkede oksekød og brun det i cirka 5 minutter, hvorefter 2 spsk. passata, hvidvin, 1 oksekødsbouillon, 225 ml. vand, 1 spsk. hakket oregano og 1 laurbærblad samt salt og peber. Lad det simre i 25-30 minutter under låg.
- Find i mellemtiden en ny gryde og sæt saltet vand i kog til pastaen. Hæld pastaen i og kog den efter anvisningen på pakken.
- Hæld pastaen i en si og fordel i tallerkenerne. Hæld lidt olivenolie over.
- Servér ved at hælde kødsaucen over og bland rundt. Drys med revet parmesan.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-