Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonHjemmelavet carpaccio - opskrift - Madkogebogen
Hjemmelavet carpaccio opskrift
Hjemmelavet carpaccio opskrift
Hjemmelavet carpaccio opskrift
Hjemmelavet carpaccio opskrift

Hjemmelavet carpaccio - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 200 g. oksefilet (vigtigt at det er et godt stykke kød)
- 50 g. parmesan
- 1 citron
- Frisk persille
- Olivenolie
- Hvidt brød til servering
- Salt og peber

Sådan gør du
- Put oksefileten i fryseren i 30 minutter så den bliver medgørlig.
- Med en meget skarp kniv (slib den evt. på forhånd) skærer du så tynde skiver som du kan og fordeler dem på 4 tallerkener.
- Skær citronen over og pres den ene halvdel så der er cirka 2 spsk. Bland i en skål med 4 spsk. olivenolie og lidt salt og peber.
- Fordel dressingen over de tynde okseskiver og dæk tallerkenerne til med folie. Lad dem trække i 10-15 minutter.
- Skær parmesan i tynde skiver på siden af et rivejern og fordel parmesanskiverne på tallerkenerne. Drys med frisk persille.
- Servér med et par skiver citron og hvidt brød.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier