Ingredienser
- 400 g. melede kartofler
- 75 g. bacon i tern
- 1 hønsebouillonterning
- 550 ml. mælk
- 2 løg
- 100 g. konkyliepasta
- 150 ml. fløde
- Frisk persille
- Parmesan
- Olivenolie
- Salt og peber
Til pesto
- 50 g. frisk persille
- 2 fed hvidløg
- 50 g. pinjekerne
- 2 spsk. frisk basilikum
- 50 g. parmesan
- 150 ml. olivenolie
Sådan gør du
- Først skal pestoen laves. Hæld alle ingredienserne i en blender. Færdig.
- Skræl nu kartoflerne og hak i små terninger. Finhak også 2 løg og frisk persille så der er nok til 2 spsk.
- Kog 1/2 liter vand op sammen med en hønsebouillonterning.
- Steg bacon i en ny gryde indtil de er sprødere. Hæld nu 4 spsk. olivenolie, løg og kartoflerne i gryden og kog i 10 minutter under omrøring.
- Tilsæt 550 ml. mælk plus den halve liter bouillonvand, og kog op. Skru herefter ned så det simrer i 10 minutter.
- Tilføj pastaen og lad det simre i endnu 10 minutter.
- Rør fløden i og lad det simre i et par minutter igen. Tilføj også den hakkede, friske persille og to spsk. pesto samt salt og peber.
- Servér i dybe tallerkener med revet parmesan ovenpå.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-