Ingredienser
- 1 hokaido græskar
- 400 g hakket oksekød
- 1 ds. hakket tomat
- 1 finthakket rød chili
- 4 tortillas
- 100 g. revet ost
- olie til stegning
- salt og peber
- Evt. salat og cremefraiche til servering.
Sådan gør du
- Fjern kerner og skal fra græskaret, og skær græskarkødet i tern.
- Steg græskarterningerne møre i olie ved middel varme.
- Tag de møre græskarterninger af varmen, og brun det hakkede kød i en gryde.
- Tilsæt de hakkede tomater, finthakket chili og græskarterningerne.
- Lad det koge op, og smag til med salt og peber.
- Fordel kødblandingen på de fire tortillas, rul dem sammen, og placer dem i et ildfast fad.
- Drys med ost.
- Bages ved 210 c. i ca. 10 min. til osten er gylden.
- Serveres med det samme, evt. med cremefraiche og salat.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-