Ingredienser
- 2 ds. tun (drænet)
- 2 ds. kikærter (drænet)
- 2 fed hvidløg
- 1 tsk. stødt spidskommen
- 1 rød chili
- 1 æg
- ½ dl. mel
- 2 spsk. friskhakkede koriander
- olie til stegning
- Salt og peber
- 200 g. babyspinat
- 1 tsk. karry
- 4 naanbrød
Sådan gør du
- Blend tun, 1 dåse kikærter (drænet), hvidløg, ½ tsk. spidskommen, chili, æg, mel og koriander.
- Krydr med salt og peber.
- Form den blendede fars til små frikadeller, og steg på panden i den opvarmede olie (2-3 min. på hver side)
- Skyl spinat grundigt, og lad det dryppe af.
- Steg den sidste dåse kikærter (drænet) et par minutter på panden i olie, sammen med ½ tsk. spidskommen, 1 tsk. karry. Tilsæt derefter spinaten og lad det stege til det falder sammen.
- Smag til med salt og peber.
- Varm naanbrødene i ovnen.
- Anret tunfrikadellerne på de line nannbrød, med spinat og kikærter på.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-