Ingredienser
- 2 ds. tun (drænet)
- 2 ds. kikærter (drænet)
- 2 fed hvidløg
- 1 tsk. stødt spidskommen
- 1 rød chili
- 1 æg
- ½ dl. mel
- 2 spsk. friskhakkede koriander
- olie til stegning
- Salt og peber
- 200 g. babyspinat
- 1 tsk. karry
- 4 naanbrød
Sådan gør du
- Blend tun, 1 dåse kikærter (drænet), hvidløg, ½ tsk. spidskommen, chili, æg, mel og koriander.
- Krydr med salt og peber.
- Form den blendede fars til små frikadeller, og steg på panden i den opvarmede olie (2-3 min. på hver side)
- Skyl spinat grundigt, og lad det dryppe af.
- Steg den sidste dåse kikærter (drænet) et par minutter på panden i olie, sammen med ½ tsk. spidskommen, 1 tsk. karry. Tilsæt derefter spinaten og lad det stege til det falder sammen.
- Smag til med salt og peber.
- Varm naanbrødene i ovnen.
- Anret tunfrikadellerne på de line nannbrød, med spinat og kikærter på.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-