Ingredienser
Bund
- 12 digestive kiks
- 50 g. mandler
- 50 g. hasselnødder
- 90 g. smør
Fyld
- 300 g. philadelphia
- 100 g. blåbærmarmelade
- 1 lime (både saft og skal skal bruges)
- 50 g. sukker
- 2 dl. piskefløde
Sådan gør du
- Blend mandler og hasselnødder.
- Blend digestivekiks og bland herefter sammen med nøddeblandingen.
- Smelt smørret i en gryde, og bland det smeltede smør godt sammen med nødde-kikse blandingen.
- Hæld blandingen over i en smurt springform (22 cm.) i et jævnt lag.
- Sæt springformen i køleskabet, mens du laver fyldet.
- Bland philadelphia, blåbærmarmelade, sukker, saft fra halvdelen af limen og skal fra hele limen.
- Pisk fløden til flødeskum i en anden skål, og vend flødeskummet i philadelphia-blandingen. Smag evt. til med mere sukker, lime eller marmelade.
- Hæld fyldet over bunden og glat overfladen ud. Sæt kagen på køl til den skal spises.
- Serveres gerne med friske blåbær og lidt limeskal drysset over.
Tip: Skær kagen ud med en kniv der er dyppet i varmt vand.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-