Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonTagliatelle med pølse og svampe - opskrift - Madkogebogen
Tagliatelle med pølse og svampe
Tagliatelle med pølse og svampe
Tagliatelle med pølse og svampe
Tagliatelle med pølse og svampe

Tagliatelle med pølse og svampe - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 400 g. italiensk pølse
- 6 spsk. olivenolie
- 1 pore
- 2 spsk. friskhakket rosmarin
- 50 g. tørrede porcini svampe (eller 250 g. friske portobello)
- 1 dl. tør hvidvin
- 150 ml. fløde
- 500 g. frisk tagliatelle

Sådan gør du
- Opblød de tørrede svampe i varmt vand i 15 min., og dræn dem derefter. Bruger du friske svampe, så skær dem i stykker.
- Træk skindet af pølserne og hak porren.
- Opvarm olien i en dyb pande, og steg porre og pølsekødet under omrøring i 5 min.
- Tilsæt rosmarin og svampe, og smag til med salt og peber. Lad det stege i 2 min.
- Tilsæt hvidvinen og lad det koge 1 min. så alkoholen fordamper.
- Tilsæt fløden og lad det koge sammen i 1 min.
- Tag panden af varmen, og kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- Bland pasta og kødsovs sammen i en gryde ved medium varme i 30 sek.
- Server med det samme.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier