Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonTagliatelle med parmaskinke og artiskokker - opskrift - Madkogebogen
Tagliatelle med parmaskinke og artiskokker
Tagliatelle med parmaskinke og artiskokker
Tagliatelle med parmaskinke og artiskokker
Tagliatelle med parmaskinke og artiskokker

Tagliatelle med parmaskinke og artiskokker - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 6 spsk. olivenolie
- 2 røde løg
- 10 skiver parmaskinke
- 10 artiskokhjerter i olie (drænet)
- 1 dl. hvidvin
- 3 spsk. friskhakket persille
- 400 g. tagliatelle
- 80 g. parmesanost
- Salt og peber

Sådan gør du
- Skær parmaskinken i strimler og skær artiskokhjerterne i kvarte.
- Skær løgene i tynde skiver.
- Opvarm olien i en dyb pande og tilsæt derefter løg og parmaskinkestrimler. Lad det stege i 5 min. under omrøring.
- Tilsæt artiskokkerne og smag til med salt og peber. Lad det stege i 3 min. under omrøring.
- Tilsæt hvidvinen og lad det koge 1 min. så alkoholen fordamper.
- Tilsæt den friskhakkede persille, og tag panden af gryden.
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- Bland pasta og kødsovs sammen i en gryde ved medium varme i 30 sek.
- Serveres med det samme, med friskrevet parmesan ovenpå.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier