Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSkalpasta med blomkål og æg - opskrift - Madkogebogen
Skalpasta med blomkål og æg
Skalpasta med blomkål og æg
Skalpasta med blomkål og æg
Skalpasta med blomkål og æg

Skalpasta med blomkål og æg - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 5 spsk. olivenolie
- 1 løg
- 250 g. blomkål
- 1,8 liter vand
- 3 kyllingebouillonterninger
- 300 g. skalpasta
- 3 æg
- 100 g. friskrevet parmesanost
- Salt og peber

Sådan gør du
- Hak løget fint og hak blomkålen groft.
- Opvarm olien i en gryde, og steg løgene deri.
- Tilsæt blomkål og lad det stege yderligere 2 min.
- Tilsæt vand og bouillonterninger, og lad det koge med låget halvt på i 15 min.
- Tag derefter låget af og krydr med salt og peber.
- Tilsæt nu pastaen, og lad det koge uden låg ved svag varme i ca. 8 min. Rør jævnligt.
- Tag gryden af varmen og tilsæt de 3 æg under omrøring.
- Tilsæt parmesanosten og server.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier