Ingredienser
- ½ vaniljestang
- 7 dl. mælk
- 120 g. smør
- 360 g. mel
- 6 æg
- Olie til friturestegning
- 1 knivspids salt
- 1 dl. sukker
- 1 tsk. stødt kardemomme
Sådan gør du
- Skær vaniljestangen i to, og kog med mælk, salt og smør.
- Pisk melet i, og lad det koge op under omrøring.
- Lad grydens indhold køle af, fjern vaniljestangen, og rør herefter æggene i et efter et. Rør grundigt.
- Opvarm olien til 160-170 c. i en gryde.
- Kom dejen i en sprøjtepose, og sprøjt 8 - 10 cm. strimler i den kogende olie. Lad dem stege til de er gyldne.
- Bland sukker og kardemomme, og vend de nylavede churros i sukkerblandingen.
Tip: Smager super godt med chokoladesauce eller marmelade.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-