Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonRigatonipasta med asparges og svampe - opskrift - Madkogebogen
Rigatoni med svampe opskrift
Rigatoni med svampe opskrift
Rigatoni med svampe opskrift
Rigatoni med svampe opskrift

Rigatonipasta med asparges og svampe - opskrift

Til 3-4 personer

Ingredienser
- 500 g. rigatoni-pasta (store penne)
- 400 g. asparges
- 100 g. frosne ærter (optøet)
- 50 g. tørrede porcini (eller 250 g. friske portobello)
- 2 porrer
- 175 g. fløde
- 50 g. smør
- 50 g. parmesanost
- Frisk persille
- Paprikakrydderi
- Salt

Sådan gør du
- Opblød porcini-svampe i vand i 15 minutter og læg til tørre. Hvis du i stedet bruger portobello skær dem da i mindre stykker.
- Skær de to 2 porrer i skiver. Hak også frisk persille, så der er nok til 3 spsk.
- Skær asparges ud i 2-3 cm skiver og kog dem i saltet vand i 2 minutter. Tag dem op med det samme og skyl dem under koldt vand.
- I en dyb pande smeltes smørret. Svits nu ærterne, svampene, porrer og asparges i 5-6 minutter.
- Hæld 175. g fløde i sammen med 2 knsp. paprika og 3 spsk. hakket persille. Krydr med salt og peber og lad det kog 1 minut under omrøring.
- Kog pastaen i saltet vand efter anvisning på pakken. Dræn, og hæld i panden med de andre ingredienser. Rør rundt
- Server med lidt revet parmesan henover.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier