Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonFettuccine ragu - opskrift - Madkogebogen
Fettuccine ragu opskrift
Fettuccine ragu opskrift
Fettuccine ragu opskrift
Fettuccine ragu opskrift

Fettuccine ragu - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 250 g. hakket oksekød
- 250 g. hakket svinekød
- 1 glas hvidvin
- 400 g. frisk fettuccine
- 300 g. passata
- 1 spsk. tomatpure
- 3 spsk. olivenolie
- 1 løg
- 1 lille gulerod
- 1 selleri
- 1 kyllingebouillonterning
- Salt og peber

Sådan gør du
- Hak 1 selleri i stykker og riv 1 gulerod på et rivejern. Hak også 1 løg.
- Find en dyb pande eller gryde og svits løg, gulerødder og selleri i olivenolie i nogle minutter.
- Tilføj det hakkede svine- og oksekød og brun det i 6-7 minutter. Krydr med salt og peber.
- Hæld 1 glas hvidvin i og kog videre i 5 minutter.
- Tilsæt passata og tomatpure sammen med 100 ml vand og en terning kyllingbouillon.
- Lad retten koge i 1 til 1 1/2 time. Rør løbende.
- Kog pasta efter anvisning på pakken.
- Bland pasta i panden med kødsauce og server.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier