Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonFettuccine ragu - opskrift - Madkogebogen
Fettuccine ragu opskrift
Fettuccine ragu opskrift
Fettuccine ragu opskrift
Fettuccine ragu opskrift

Fettuccine ragu - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 250 g. hakket oksekød
- 250 g. hakket svinekød
- 1 glas hvidvin
- 400 g. frisk fettuccine
- 300 g. passata
- 1 spsk. tomatpure
- 3 spsk. olivenolie
- 1 løg
- 1 lille gulerod
- 1 selleri
- 1 kyllingebouillonterning
- Salt og peber

Sådan gør du
- Hak 1 selleri i stykker og riv 1 gulerod på et rivejern. Hak også 1 løg.
- Find en dyb pande eller gryde og svits løg, gulerødder og selleri i olivenolie i nogle minutter.
- Tilføj det hakkede svine- og oksekød og brun det i 6-7 minutter. Krydr med salt og peber.
- Hæld 1 glas hvidvin i og kog videre i 5 minutter.
- Tilsæt passata og tomatpure sammen med 100 ml vand og en terning kyllingbouillon.
- Lad retten koge i 1 til 1 1/2 time. Rør løbende.
- Kog pasta efter anvisning på pakken.
- Bland pasta i panden med kødsauce og server.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier