Ingredienser
- 300 g. bacon i tern
- 300 g. macaroni pasta
- 80 g. frosne ærter
- 100 g. Red Leicester ost
- 100 g. Cheddar ost
- 100 g. parmesan eller pecorino ost
- 250 g. fløde
- Stødt muskatnød
- 2 mozzarella bolde
- 3 æggeblommer
Sådan gør du
- Start med at skær mozarellaosten i terninger. Dernæst rives resten af ostene (undgå at bland dem sammen) og ovnen forvarmes til 220 grader.
- Kog pastaen i saltet vand, efter tidsanvisning på pakken. Hæld vandet fra.
- Steg bacontern i en pande til de bliver sprødere.
- Hæld fløden og det revne red Leicester og cheddar ned i pastagryden og varm op under svag varme. Bland rundt løbende.
- Fjern gryden fra varmen og tilføj ½ muskatnød, æggeblommerne, ærterne, mozarella og bacon samt halvdelen af den revne parmesan/pecorino. Tilsæt og salt og en del peber og rør sammen.
- Find et ovnfast fad og hæld blandingen i. Drys resten af parmesanosten over og sæt i ovnen i 15 minutter indtil retten bobler.
- Server efter 5 minutters afkøling.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-