Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonJødekager - opskrift - Madkogebogen
Jødekager
Jødekager
Jødekager
Jødekager

Jødekager - opskrift

Til - personer

Ingredienser
- 250 g. mel
- 150 g. smør
- 75 g. sukker
- ½ tsk. hjortetaksalt

Topping:
- 1 sammenpisket æg
- Kanel
- Sukker
- Hakkede mandler

Sådan gør du
- I en stor skål blandes mel og hjortetaksalt.
- Smørret smuldres i, og æltes sammen med sukker og æg.
- Stil den sammenæltede dej på køl i 1 time.
- Rul dejen ud (så tyndt som muligt), og udstik småkagerne med et glas.
- Pensel småkagerne med æg, og drys med kanel, sukker og hakkede mandler.
- Bages ved 200 c. på næst øverste rille i ca. 8 min.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier