Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSild i ild (hjemmelavede) - opskrift - Madkogebogen
Sild i ild hjemmelavede
Sild i ild hjemmelavede
Sild i ild hjemmelavede
Sild i ild hjemmelavede

Sild i ild (hjemmelavede) - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
- 2-4 fileter kryddersild
- 2 chili
- 2 røde peberfrugter
- 3 skalotteløg
- Olivenolie
- 3 tomater
- Mayonnaise
- Salt og peber

Sådan gør du
- Først laves marinaden. Det skal trække 6-8 timer for bedst resultat - f.eks. aftenen før.
- Skær sildene i mindre stykker og læg til side.
- Hak 2 chili og 3 skalotteløg fint. Skær også 2 røde peberfrugter i tynde skiver og 3 tomater i 1/8 dele.
- Kog delene (ikke sildene) i en gryde i olivenolie. Det skal simre lidt tid til en kompot. Lad det herefter køle helt af og krydr med salt og peber.
- Når det er afkølet skal mayonnaise (mængde afhænger af hvad jeres præference) vendes heri. Til sidst vendes sildene i. Lad det trække i 6-8 timer.
- Server f.eks. dagen efter på rugbrød med lidt purløg ovenpå.

Tip: Kan serveres med f.eks. hårdkogte æg og champignon.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier