Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonForårssalat - opskrift - Madkogebogen
Risengrød
Risengrød
Risengrød
Risengrød

Forårssalat - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 1 Iceberg
- 1 granatæble (kerner befriet fra skal og hinde)
- 2 pærer (skåret i tern)
- Bacon i tern (eller fra strimler skåret i tern)
- Kyllingfilet

Sådan gør du
- Steg baconternene (eller strimlerne og skær dem i tern).
- Steg kyllingefilet og skær den i tern.
- Skær pære i tern.
- Hak iceberg.
- Bland alle ingredienserne sammen i en skål.

Tip: Smager også godt med creme fraiche eller olie m. salt og peber. Du kan tilpasse mængden af de forskellige ingredienser efter eget ønske.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier