Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonHvidløgssuppe - opskrift - Madkogebogen
Hvidløgssuppe
Hvidløgssuppe
Hvidløgssuppe
Hvidløgssuppe

Hvidløgssuppe - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 120 g. kikærter
- ½ liter fløde
- 7 fed hvidløg
- 1 liter vand
- Laurbærblad
- En kvist timian
- Olivenolie
- Salt og peber
- Nogle skiver italiensk brød
- Purløg
- Salt og peber

Sådan gør du
- Kikærterne skal lægge i blød i vand længe, gerne natten oven. Hæld herefter vandet fra i en si.
- Skræl 7 fed hvidløg. Skær to af dem i tynde skiver og læg fra indtil videre.
- Find nu en stor gryde og tilsætte 1 liter vand (ikke det som kikærterne har ligget i blød i), 120 g. kikærter, 5 fed knuste hvidløg, 1 spsk. olivenolie, 1 laurbærblad og 1 kvist timian.
- Lad retten koge i 40-45 minutter.
- I mellemtiden finder du en pande og tilsætter 3 spsk. olivenolie og de to fed hvidløg, som blev skåret i tynde skiver. Lad det simre lidt tid og tag herefter hvidløg fra. Rist nu skiver af brød heri.
- Når suppen har kogt, tilsættes fløden og retten koges i yderligere 10-15 minutter. Blend nu hele retten i en blender og tilsæt herefter salt og peber.
- Server suppen med brødskiverne oveni og lidt klippet purløg.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier