Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonFried chicken - opskrift - Madkogebogen
Fried Chicken opskrift
Fried Chicken opskrift
Fried Chicken opskrift
Fried Chicken opskrift

Fried chicken - opskrift

Til 1-2 personer

Ingredienser
- 8-12 kyllingelår eller underlår
- 350 ml. yoghurt
- 200 g. rasp
- Paprika
- Koriander
- Gurkemeje
- Ingefær (tørret)
- Lime
- Salt

Sådan gør du
- Kyllingen skal trække i marinaden i lang tid, gerne op til et helt døgn før tilberedning.
- Lad marinaden ved at blande yoghurt med 1 tsk. salt, 1. tsk. ingefær, 1 tsk. gurkemeje, 1 tsk. koriander og 1 tsk. paprika. Put marinaden i en pose sammen med kyllingen og sæt i køleskabet.
- Når retten har ligget i marinaden længe forvarmes ovnen til 190 grader varmluft. En bageplade eller fad smøres med olivenolie.
- Tag en dyb tallerken og hæld rasp samt 1 tsk. koriander og 1 tsk. paprika heri. Vend kyllingen heri og læg på pladen. Sæt i ovnen og giv det 35-45 minutter afhængigt af størrelsen på kyllingestykkerne. De skal være gyldne på overfladen.
- Server med en smule lime.

Tip: Kan spises med f.eks. en frisk salat, ris eller kartofler.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier