Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLøgsuppe - opskrift - Madkogebogen
Løgsuppe opskrift
Løgsuppe opskrift
Løgsuppe opskrift
Løgsuppe opskrift

Løgsuppe - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
- 600-700 g. hvide løg
- 4 fed hvidløg
- 2,5 dl. fløde
- 50 g smør
- Hvedemel
- 1 kyllingebouillonterning
- 1 grøntsagsbouillonterning
- Muskatnød (stødt)
- Salt og peber
- Evt. ristet brød og revet ost

Sådan gør du
- Skær alle løgene i grove skiver.
- Opvarm smørret i en stor gryde og svits nu løgene indtil de bliver gennemsigtige og bløde. Tag nu gryden af varmen og tilsæt 3 spsk. mel.
- I mellemtiden opvarmes 2 liter varm i en separat gryde med de to bouillonterninger i. Når det koger, hældes det op i gryden med løgene.
- Blend nu løgsuppen i en blender og tilsæt til sidst 2,5 dl. fløde, salt og peber samt en knivspids muskatnød. Lad suppen koge op i 5-10 minutter.
- Server varm, evt. med ristet brød ovenpå eller revet ost, f.eks. parmesan.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier