Ingredienser
- 4 store tortillas
- 4 små majstortillas
- 500 g. hakket oksekød
- 1 pose tacomix
- Revet ost
- Cremefraiche
- 3 tomater
- ½ lille iceberg
- Lidt smør
Sådan gør du
- Brun det hakkede oksekød sammen med tacomixen.
- Skær tomaterne i små tern og skær icebergsalaten i små strimler.
- På en pande med smør steger du de små tortillas på hver side.
- Varm de store tortillas i mikroovnen.
- På en stor tortilla lægges oksekød i midten og der drysses med revet ost.
- Læg en af de små tortillas ovenpå, og smør med et lag cremefraiche. På cremefraichen drysses tomatterninger og icebergsalatstrimlerne.
- Fold den store tortillaen sammen, så den dækker den lille, og hold den med en finger, mens du smører et tyng lag smør på.
- Steg wrapen med lukningen nedad på en pande.
- Mens den steger med lukningen nedad smøres et tynd lag smør på den anden side.
- Vend wrapen på den anden side, og lad den stege til den er gyldenbrun.
- Forsæt ligeledes med de sidste tortillas.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-