Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSpetsofai - opskrift - Madkogebogen
Spetsofai opskrift
Spetsofai opskrift
Spetsofai opskrift
Spetsofai opskrift

Spetsofai - opskrift

Til 2 personer

Ingredienser
- 3 spsk. olivenolie
- 500 g. krydrede pølser
- 1 spsk. oregano
- 1-2 grønne peberfrugter
- 1 rød peberfrugt
- 1 rødløg
- 2 fed hvidløg
- 1 dåse flåede tomater
- 2 spsk. tomatpure
- 1 dl. rødvin

Til servering: Lækkert brød

Sådan gør du
- Skær pølserne i grove stykker, peberfrugterne i tykke skiver og løg og hvidløg i tynde skiver.
- I en pande opvarmes olivenolien, og pølserne steges deri i ca. 5 min. sammen med oregano.
- Tag pølserne af panden, og steg peberfrugter, løg og hvidløg på panden i ca. 3 min.
- Tilsæt tomater og tomatpure, og vin. Bland godt, og lad simre i 2 min.
- Tag pølserne tilbage på panden i tomat/peberfrugt blandingen, og lad den stege ved jævn varme i ca. 10 min. til sovsen er blevet tykkere og er alt er mørt.
- Server med noget lækkert brød.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier