Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPancetta linsesuppe - opskrift - Madkogebogen
Pancetta linsesuppe
Pancetta linsesuppe
Pancetta linsesuppe
Pancetta linsesuppe

Pancetta linsesuppe - opskrift

Til 2 personer

Ingredienser
- 1 spsk. olie
- 1 løg
- 2 x 100 g. pancettaterninger (eller bacon i tern)
- 1 gulerod
- 1 tsk. knust spidskommen
- ½ tsk. gurkemeje
- 2 fed hvidløg
- 1 chili
- 2 kyllingebouillonterninger
- 250 g. røde linser

Sådan gør du
- Skær løget og guleroden i små tern og pres de to fed hvidløg. Chilien hakkes groft.
- I en gryde opvarmes olivenolien. Tilsæt herefter 100 g. pancetta og gulerods- og løgterningerne. Lad det stege i ca. 10 min. ved medium varme.
- Tilsæt gurkemeje, spidskommen, presset hvidløg og grofthakket chili. Lad det stege 1-2 min.
- 1 ¼ l. vand hældes i gryden sammen med bouillonterningerne og linserne.
- Lad suppen simre i 20 min. Rør jævnligt, så linserne ikke sætter sig fast i bunden.
- Imens steges de resterende 100 g. pancettaterninger til de er sprøde. (ca. 10 min.) på en tør pande.
- Serveres rygende varm med pancettaterninger drysset ovenpå.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier