Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonIndisk Dal Nirvana - opskrift - Madkogebogen
Indisk Dal Nirvana
Indisk Dal Nirvana
Indisk Dal Nirvana
Indisk Dal Nirvana

Indisk Dal Nirvana - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 2 ½ dl. grønne/ brune linser (eller kaviar linser)
- 1 ds. hakkede tomater
- 1 spsk. friskrevet ingefær
- 1 spsk. presset hvidløg
- 1 tsk. cayennepeber
- 4 spsk. smør
- 1 dl. fløde
- 2 spsk. friskhakkede koriander
- Salt og friskkværnet sort peber

Til servering: Ris eller indisk brød

Sådan gør du
- I en stor gryde koges linserne. Vandet skal dække linserne med ca. 5 cm. Når gryden er i kog, sættes linserne på medium varme i ca. 10 min. til linserne er bløde.
- Hæld vandet fra, og mas de drænede linser med en ske op af siderne på gryden - bare så nogle af linserne bliver knust.
- Tilsæt 2 ½ dl. vand, de hakkede tomater, ingefær, krydderierne og smørret. Lad derefter retten koge i 60 min. til den bliver tyk. Rør jævnligt.
- Rør fløde og de hakkede koriander i retten og server.

Tip: Serveres med indisk brød, fx naanbrød, eller ris.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier