Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonIndisk Spinat Dal - opskrift - Madkogebogen
Indisk Spinat Dal
Indisk Spinat Dal
Indisk Spinat Dal
Indisk Spinat Dal

Indisk Spinat Dal - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 5 dl. gule flækærter
- 2 spsk. citronsaft
- 8 spsk. smør
- 2 tsk. spidskommen frø
- 1 ½ tsk. gurkemeje
- 5 fed hvidløg (presset)
- ½ dl. friskrevet ingefær
- 1 rød chili (hakket)
- 200 g. babyspinat
- Salt og peber

Til servering: ris og/eller indisk brød

Sådan gør du
- Skyl de gule flækærter og kog dem i 2 liter vand i 1 ½ time. Rør indimellem, så ærterne ikke brænder på i bunden. Fjern det hvide skum der danner sig i overfladen med en ske.
- Hæld det overskydende vand fra ærterne, og tilsæt citronsaften og ca. 2 tsk. salt.
- I en anden gryde opvarmes smørret. Når smørret koger tilsættes spidskommen frø og gurkemeje. Lad koge i 3 min. til smørret er skummende.
- Tilsæt nu de pressede hvidløg, den revne ingefær, hakket chili og lidt salt. Lad koge 2-3 min.
- Tilsæt babyspinaten og lad det koge i ca. 4 min. til spinatbladende er helt møre. Rør jævnligt.
- Bland babyspinaten i gryden med flækærterne og server sammen med ris eller indisk brød.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier