Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonChorizofyldte pebere - opskrift - Madkogebogen
Chorizofyldte pebere
Chorizofyldte pebere
Chorizofyldte pebere
Chorizofyldte pebere

Chorizofyldte pebere - opskrift

Til 2 personer

Ingredienser
- 2 røde snackpebere
- 150 g. chorizopølsekød
- 250 g. hytteost
- 1 tsk. oregano
- 1 tsk. spidskommen
- 2 fed pressede hvidløg
- ½ tsk. cayennepeber
- 1 tsk. revet limeskal
- Salt

Sådan gør du
- Skær chorizo i tern. I en gryde varmes chorizokødet.
- Skær de to pebere i halve på langs, og fjern indmaden.
- I en skål blandes det varmede chorizopølse med hytteosten, limeskal og krydderier.
- Fyld de halverede pebere med indmaden og læg dem på noget bagepapir i ovnen i 8 - 10 min. ved 200 c.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier