Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPulled Pork - opskrift - Madkogebogen
Pulled Pork
Pulled Pork
Pulled Pork
Pulled Pork

Pulled Pork - opskrift

Til 6 personer

Ingredienser
- 2 kg. nakkefilet

Krydderiblanding:
- 75 g. brun farin
- 1 spsk. chilipulver
- 1 tsk. kanel
- 1 tsk. friskkværnet peber
- 2 tsk. hvidløgspulver
- 1 tsk. sennepspulver
- 3 tsk. salt

Marinade:
1 dl æblecidereddike
5 spsk ketchup
1 tsk. chiliflager
30 g brun farin
2 tsk. havsalt
1 tsk. peber

Forslag til servering:
- Burgerboller
- Coleslaw

Sådan gør du
- Bland alle ingredienserne til krydderiblandingen sammen.
- Gnub krydderiblandingen godt ind i nakkefiletten, og pak den ind i film. Lad den ligge i køleskabet natten over.
- Næste morgen pakkes nakkefiletten ud af filmen. Sørg for, at der stadig er et lag brun farin på. Farinen laver en skal, der sørger for at kødet ikke tørre ud.
- Hæld vand i bunden af en bradepande og sæt stegen på en rist ovenpå. Varm i ovnen ved 100 grader i ca. 10-12 timer. Kan også laves i en grill i 10 timer, men hold øje med temperaturen i grillen.
- Tag stegen ud af oven og over på et fad. Riv kødet fra hinanden med to gafler.
- Giv marinaden et hurtigt opkog i en gryde og bland den herefter sammen med kødet.
- Server det færdige pulled pork i burgerboller med coleslaw.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier