Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonMini Meatloaf (farsbrød) - opskrift - Madkogebogen
Mini Meatloaf
Mini Meatloaf
Mini Meatloaf
Mini Meatloaf

Mini Meatloaf (farsbrød) - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 500g hakket oksekød
- 1 lille løg
- 1 æg
- 1 dl rasp
- 1/2 dåse tomatsuppe
- 1 fed hvidløg
- Salt & peber

Muffinform (hvis du har det)

Topping:
- 2 spsk. ketchup
- 2 spsk. tomatsuppe
- 1 spsk. sennep
- 1/2 tsk. brun sukker

Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 175 grader og hak 1 løg fint og pres 1 fed hvidløg.
- Bland toppingingredienserne sammen.
- Bland følgende i en skål: oksekød, hakkede løg, hvidløg, 1/2 dåse tomatsuppe, 1 dl rasp samt salt og peber.
- Fordel kødblandingen i en muffinform og hæld en smule topping ovenpå.
- Sæt i ovnen i 40-45 minutter.
- Server med f.eks. kartoffelmos



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier