Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPorre, kartoffel og rucola suppe - opskrift - Madkogebogen
Porre, kartoffel go rucola supper
Porre, kartoffel go rucola supper
Porre, kartoffel go rucola supper
Porre, kartoffel go rucola supper

Porre, kartoffel og rucola suppe - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 2 medium kartofler
- 1 løg
- 60g. smør
- 150g. rucola blade
- 3 porrer
- 2 kyllingebouillonterninger
- 1 ciabatta brød
- 2 fed hvidløg
- 150 ml. fløde
- Salt og peber

Sådan gør du
- Hak løget, skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver, og hak porrerne.
- Smelt 60 g. smør i en gryde. Tilføj hakkede løg, porrer, og kartofler og giv det cirka 10 minutter.
- Sæt en gryde med 900 ml. vand i kog og tilføj to kyllingebouillonterninger. Når det koger, hældes løg, porrer og kartofler i. Lad det koge under låg i 20 minutter.
- Hæld nu suppen i en blender og hæld tilbage i gryden. Herefter tilføjes rucola-bladene. Lad det koge i 5-6 minutter.
- I mellemtiden ristet ciabatta-skiver. Skær herefter et hvidløg halvt over og gnub ciabattabrødet. Skær til sidst brødet i 1-2 cm. terninger.
- Hæld fløden i suppen, krydr med salt og peber og server med det samme. Læg et par ciabatta-terninger ovenpå.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier