Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSuppe med italiensk pølse - opskrift - Madkogebogen
Suppe med italiensk pølse
Suppe med italiensk pølse
Suppe med italiensk pølse
Suppe med italiensk pølse

Suppe med italiensk pølse - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
- 400g. italiensk pølse (f.eks. kalkun eller okse)
- Olivenolie
- 1 løg
- 200g. brune eller grønne linser
- 3 kyllingebouillonterninger
- Fennikel-krydderi
- Timian
- Salvie
- 350 g. ristede røde peberfrugter på glas

Sådan gør du
- Steg den italienske pølse på en pande og pres den i mindre stykker med skeen.
- Hak løget og svits det i en dyb gryde i lidt olivenolie. Hæld herefter 1,5 liter vand og tre kyllingebouillonterninger i. Lad det koge op.
- Nu tilføjes 2 spsk. fennikel, 1 spsk. timian, 1. spsk. salvie og 200g. linser. Lad det simre i 45 minutter.
- Hæld nu vandet fra de røde peberfrugter og skær dem i mindre stykker og tilføj i suppen. Lad den simre i yderligere 45 minutter eller indtil linserne er begyndt at gå fra hinanden.
- Server med lidt salt og peber ovenpå.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier