Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSvampefrittata - opskrift - Madkogebogen
Svampefrittata
Svampefrittata
Svampefrittata
Svampefrittata

Svampefrittata - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 220 g. svampe (f.eks. champignon eller portobello)
- 40g. parmesanost
- Frisk timian
- 7 æg
- Olivenolie

Sådan gør du
- Start med at rive 40 g. parmesanost. Hak også frisk timian, så der er nok til 2 teskefulde. Skær svampene i skiver.
- I en dyb gryde, svits svampene i lidt olivenolie i 5-10 minutter. Lad dem herefter køle lidt.
- I en skål blandes svampene, revet parmesan, timian, 7 æg i samt lidt salt og peber.
- I panden hældes en smule olivenolie nederst og herefter æggeblandingen. Varm det under låg ved medium varme i 3 minutter. Tag herefter låget af og lad det varme videre indtil æggekagen er mere fast.
- Server æggekagen ved at skære den i både.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier