Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPanini med kylling og pesto - opskrift - Madkogebogen
Panini med kylling og pesto
Panini med kylling og pesto
Panini med kylling og pesto
Panini med kylling og pesto

Panini med kylling og pesto - opskrift

Til 2 personer

Ingredienser
- 4 skiver brød (f.eks. focacia eller ciabatta)
- 250 g. kyllingebryst
- 125 g. frisk mozzarella
- 1 ristet rød peberfrugt (kan købes på glas)
- 150. g. rucola
- Grøn pesto

Sådan gør du
- Giv kyllingefilletterne 15-20 min. i forvarmet ovn ved 180 grader. skær herefter i skrå skiver.
- Smør den øvre halvdel af brødet på grøn pesto.
- På den anden halvdel lægges to skiver mozzarella, en halv ristet rød peberfrugt, kylling og noget rucola. Afslut med to mozzarella skiver. Læg øvredelen af brødet ovenpå.
- Varm nu paninierne i f.eks. en paninirister. En toastmaskine kan også bruges.
- Server ved at skære over på midten.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier