Ingredienser
- 6 skiver brød (f.eks. focacia eller ciabatta)
- 3 spsk. sorte oliven uden sten
- 1 aubergine
- 1 squash
- 2 røde peberfrugter
- Herbes de provence
- 6 skiver fontina eller Provolone ost
- 2 fed hvidløg
- 50g. rucola
- 1dl. olivenolie
- Salt
Sådan gør du
- Skær aubergine, squash og de røde peberfrugter i skiver eller mindre stykker. Pres hvidløgene.
- I en dyb pande opvarmes 1 dl. olivenolie og hvidløgene svitses. - Tilsæt herefter de andre grøntsager og vend i olien. Krydr med salt og peber samt lidt herbes de provence krydderi. Giv det 5-8 minutter indtil de bliver lidt blødere, men stadig faste.
- Skær brødene i 6 skiver og fordel nu grøntsagerne på tre af dem. Læg hefter 2 skiver ost og lidt rucola. Afslut med 1 spsk. sorte oliven i skiver. Læg øvredelen af brødet ovenpå.
- Varm nu paninierne i f.eks. en paninirister. En toastmaskine kan også bruges.
- Server ved at skære over på midten.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-