Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonShakshuka - opskrift - Madkogebogen
Shakshuka
Shakshuka
Shakshuka
Shakshuka

Shakshuka - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- ½ dl. olivenolie
- 3 friske Anaheim chili
- 1 løg
- 5 fed hvidløg
- 1 tsk. spidskommen
- 1 spsk. paprika
- 1 ds. hakkede tomater
- 6 æg
- 75 g. smuldret feta
- 1 spsk. friskhakket persille

- Pitabrød til servering

Sådan gør du
- Hak løg og chilier, og pres hvidløgsfeddene.
- Opvarm olien i en stor dyb pande.
- Svits chilierne og løg i olien til løgene er brunlige (ca. 6 min). Rør jævnligt.
- Tilsæt hvidløg, spidskommen og paprika. Lad det stege i ca. 2 min.
- Tilsæt de flåede tomater (knus evt. hele tomater med grydeskeen) og 1 dl. vand. Lad retten småkoge til den bliver lidt tykkere (ca. 15 min.). Rør jævnligt. Smag til med salt.
- Slå de 6 æg ud over den kogene sauce, så de ligger fordelt ovenpå sovsen. Sæt låg på panden og lad den koge til æggeblommerne er blevet mere faste (ca. 5 min).
- Med en ske blandes den hvide del af æggene med tomatsaucen. Pas på du ikke rammer æggeblommerne.
- Drys med feta og persille og server med varme pitabrød.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier