Ingredienser
- ½ dl. olivenolie
- 3 friske Anaheim chili
- 1 løg
- 5 fed hvidløg
- 1 tsk. spidskommen
- 1 spsk. paprika
- 1 ds. hakkede tomater
- 6 æg
- 75 g. smuldret feta
- 1 spsk. friskhakket persille
- Pitabrød til servering
Sådan gør du
- Hak løg og chilier, og pres hvidløgsfeddene.
- Opvarm olien i en stor dyb pande.
- Svits chilierne og løg i olien til løgene er brunlige (ca. 6 min). Rør jævnligt.
- Tilsæt hvidløg, spidskommen og paprika. Lad det stege i ca. 2 min.
- Tilsæt de flåede tomater (knus evt. hele tomater med grydeskeen) og 1 dl. vand. Lad retten småkoge til den bliver lidt tykkere (ca. 15 min.). Rør jævnligt. Smag til med salt.
- Slå de 6 æg ud over den kogene sauce, så de ligger fordelt ovenpå sovsen. Sæt låg på panden og lad den koge til æggeblommerne er blevet mere faste (ca. 5 min).
- Med en ske blandes den hvide del af æggene med tomatsaucen. Pas på du ikke rammer æggeblommerne.
- Drys med feta og persille og server med varme pitabrød.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-