Ingredienser
- 150 g. friske grønne salatblade efter smag
- 1 moden pære
- ½ tomat
- 75-100 g. feta
- 40-50 g. pecan-nødder
- 1 spsk. kanel
Sådan gør du
- På en tør pande rist nødderne i 1 spsk. kanel
- Skær pæren i skiver og hak ½ tomat i mindre skiver. Vask også salaten og skær feta i terninger.
- Server på en tallerken eller fad med salat nederst og resten ovenpå.
- Nu pæredis.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-