Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonAkoori (Indisk scrambled eggs) - opskrift - Madkogebogen
Akoori (Indisk scrambled eggs)
Akoori (Indisk scrambled eggs)
Akoori (Indisk scrambled eggs)
Akoori (Indisk scrambled eggs)

Akoori (Indisk scrambled eggs) - opskrift

Til 2 personer

Ingredienser
- 8 æg
- 4 spsk. smør
- 1 stort løg
- 1 fed hvidløg
- 1 stor rød/grøn chilifrugt
- 1 tsk. spidskommen
- 2 tomater
- Frisk koriander
- Salt

Sådan gør du
- Hak løget fint og svits på en pande i smørret.
- I mellemtiden skæres tomaterne i små firkanter og chilifrugten i små stykker. Pres også hvidløg. Vent med at put det i panden.
- Tilføj nu hvidløg, chilifrugten og 1 tsk. spidskommen i panden. Rør godt rundt. Tilføj herefter tomatstykkerne og lad en del af væsken fordampe.
- Slå 8 æg ud i en skål og rør rundt.
- Tilføj nu 3 spsk. hakkede korianderblade og æggeblandingen på panden ved medium varme og rør rundt indtil det bliver til scrambled eggs. Tilføj lidt salt.
- Server med det samme alene eller ovenpå toast. Drys lidt koriander ovenpå.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier